Open ritten

28 april 2019, 7e RAM Lenterit.

Motorclub RAM Raalte nodigt je uit voor deelname aan de door haar georganiseerde Lenterit, deze rit is aangemeld bij KNMV en LOOT.
Je kunt kiezen tussen 150 km of 225 km, beide routes gaan richting Twente, voor beide afstanden is een koffie/lunchstop ingepland. Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro en is inclusief een kop koffie bij de start.

Na aanmelding via e-mail toercommissie@ramraalte.nl wordt de route enkele dagen voor de rit toegezonden, zodat je de route eventueel kunt aanpassen voor je eigen toestel, en thuis in je eigen GPS kunt zetten, wat wij aanbevelen.
De route is als GDB bestand beschikbaar voor Garmin, daarnaast is er ook een GPX bestand voor o.a. TomTom, en de tracks van de routes, waarmee je GPS toestel zelf de route kan berekenen.

Je kunt starten tussen 09.00 en 12.00 uur bij: Brasserie Zwakenberg, Schoolstraat 11, 8102 EL in Raalte.

Als je naast de route ook de waypoints, die onder Favorieten staan, in je GPS importeert, dan ziet je onderweg de locaties van de pauzeplaatsen op het scherm verschijnen.
Het is belangrijk dat je herberekening uitschakelt omdat bij bewust of onbewust afwijken van de route je GPS een nieuwe route gaat berekenen, en daarbij meestal de wat grotere wegen kiest.

Benzinepompen zijn er genoeg aan de route te vinden.

Bij niet afmelden na de rit worden geen punten voor de LOOT toercompetitie en de KNMV-clubkompetitie vergaart, afmelden kan tot 17.00 uur.


31 augustus 2019,  Stöppelhaene toertocht voor klassieke motoren en scooters.

Elk jaar in het laatste weekend van augustus is er in Raalte een groot oogstfeest, Stoppelhaene genaamd.
Op de zaterdag van dit feest organiseert de RAM al jaren een toertocht voor klassieke motoren en scooters.
Deze tocht van om en nabij 90 km. door het mooie Salland, wordt door onze leden zodanig begeleid dat de groep mooi bij elkaar blijft, wat altijd een prachtig gezicht oplevert. Overal zie je mensen stilstaan en met plezier kijken naar de deelnemers, die ook zelf altijd veel plezier hebben.

Voor meer informatie en inschrijving kun u HIER klikken.   


Impressie Stoppelhaene Oldtimer Toertocht 2017

Sponsoren