Verslag Hemelvaartsdagrit

5 mei 2016

De rit begon zoals gewoonlijk vanaf de Domineeskamp te Raalte.
Om 07:00 uur vertrokken wij met een groep van 10 motorrijders, onze voorrijder voor deze dag was Ben Knopert, zonder of met navigatie, het maakt hem totaal niets uit.
Na verscheidende mooie wegen kwamen wij om 09:00 uur aan bij ons koffie adres, een soortgelijk bedrijf als de broers Knopert met hun vader runnen. Wij werden gastvrij ontvangen, inclusief de hond, die ook van zich liet horen.

Na het nuttigen van de koffie zijn we daarna via Duitsland, Denemarken naar de Noordkaap gereden.

 

2016-5-5-Hemelvaarttoertocht- (5)

Na het met zijn allen rondgekeken te hebben werd het zachtjesaan tijd voor de inwendige mens, hiervoor had Ben een stop in Lauwersoog gepland, Restaurant Schierzicht. Nadat iedereen wat had besteld kreeg iedereen een apparaatje mee, dit begon te knipperen zodra je het bestelde eten kon ophalen.

Onze voorrijder had nog een laatste grapje in petto. Via Moskou gingen wij weer naar de plaats waar wij ook zijn gestart in Raalte. Het weer was die dag prima, eigenlijk was alles prima.

Bij deze wil ik toch iedereen bedanken voor die geslaagde dag, en Ben jij in het bijzonder. Bedankt dat we half Europa doorgereden zijn en dat alles in Nederland, de totale lengte van deze tocht was 465 km.

Dick Knopert.