Lange zondagtoertocht

25 september 2016

Hat was een mooie zondagmorgen en er waren ruim 20 Ramleden die best om 8.30 uur wouden vertrekken voor een lange toertocht van 350 km.
Piet had een mooie lange rit uitgezet door de achterhoek en over de grens in het fraaie Munsterland. munsterland
Via mooie binnenwegen kwamen we door plaatsjes als Beltrum, Hengelo (Normaal) Lievelde, Vragender en Barlo. De eerste koffiestop was bij de Mac.Donalds waar behalve koffie door enkele Rammers ook nog een ontbijtje werd genoten.

Over de grens ging het verder over binnenwegen in het fraaie Munsterland waar ook de Berkel en de Dinkel stromen. Rondom plaatsen als Vreden, Gescher, Coesfeld en Stadtlohn reden we op fraaie, drempelvrije wegen.
Door een te vroeg genomen afslag belanden we helaas even op de autobahn. Helemaal niet erg, want zo konden we even lekker blazen in de hoogste versnelling!
Daarna weer de bedoelde route opgezocht waardoor we een rondje reden ( hé, hier zijn we al eerder geweest!) en daarna weer verder richting Nederland. Net over de grens ( was dit bij Buurse? ) deden we nog een pauze op een overvol terras. Daarna nog weer een mooie route binnendoor naar Raalte en nog even nagenieten bij Zwakenberg.

Piet, bedankt voor deze mooie toertocht!