Openings Toertocht

17 maart 2019

RAM Openings toertocht 17 maart 2019

Ondanks het, volgens de weer-apps, verwachtte slechte weer waren er toch nog 10 Rammers aan de start verschenen. Ze hadden de regen getrotseerd toen ze van huis gingen maar gelukkig was het bij de start droog.

Anton Buis was de voorrijder en hij had een mooie rit uitgezet vanuit Raalte naar Lierderholthuis waar voor de Rammers een smakelijke brunch klaar stond. De rit van Anton ging vanaf het vaste startpunt van de Ram-toertochten, de Domineeskamp, richting Vilsteren en Ommen naar Balkbrug. Van daaruit naar Avereest en Fort naar De Wijk en IJhorst, toen richting Staphorst en zagen we ook nog een bordje de Punt. Daarna staken we de A28 over en gingen we over de paralelweg van de A28 richting Zwolle.
Helaas kwamen we bij Zwolle en Berkum in een flinke bui terecht, gelukkig werd het na Wijthmen weer droog en bereikten we via Heino het lunchadres CafĂ© d’ Olde Wettering waar de brunch op ons stond te wachten.

Ook stonden hier al meerdere Rammers op ons te wachten, die gezien het weer niet met de toertocht waren meegegaan. In totaal namen 23 Rammers deel aan de brunch en er werd gezellig gepraat over het nieuwe seizoen.

Anton, bedankt voor de mooie rit en Tourcommissie bedankt voor de goede lunch op een mooie locatie.

Groeten, Frits ten Dam

Meest recente berichten