Septemberweekend 2018

10 september 2018

Septemberweekend 7 t/m 9 September

Het begon vrijdagmorgen niet zo mooi, regen, regen en nog eens regen, met regenpak aan richting domineeskamp. Half 9 vertrekken iedereen aanwezig…, maar waar is Dick.
Och och wat een pech, hij had donderdag met het voorrijden een lekke band. (dat was maar 21km Dick). Hij stond bij een motorzaak in Zwolle en zou op eigen gelegenheid naar Oberweis rijden, wat een pech Dick de kilometers tellen dan niet mee, +/- 360 km (Alleen in club verband).

Dan vertrekken met als voor rijder Ben Bril, de eerste kilometers via de autobaan richting Venlo om koffie te gaan drinken, en ja daar kwam het volgende. Piet had geen portemonnee mee, dus geen geld, geen rijbewijs en geen id kaart. .…..…… Light versie.
Ooh dat wordt nog wat, geen nood geld geleend, maar waar moet het geld in, nou Tonny zou het geld bewaren, ook weer opgelost. Maar Piet had wel zijn telefoon en kleren mee.

Weer op pad richting Oberweis, bij de op een na laatste benzinepomp, starten en dan nog een paar km. Martin niks starten en wegwezen.., nou de motor wilde niet starten, dan maar drukken, en ja hoor de motor doet het. Aangekomen in Oberweis was Dick er al, hij had de motor mooi onder het afdak geplaatst. Dick hoe is het, nee niet zo goed ik voel mijn niet fit, vroeg naar bed, en de volgende morgen ging het wel wat beter. (Misschien spanning stress dat hij de km niet krijgt weg 1e plek.)
Nou nu Martin nog, eerst een motor zaak bellen, en ja daar konden zij zaterdag morgen terecht, een nieuwe 2e hands accu, samen met Bertus er na toe. Maar eerst de motor aan de praat krijgen,
geen probleem Bertus had een apparaat bij zich, starten lopen nee tuurlijk niet het apparaatje kon het bijna niet aan het begon aardig heet te worden. Maar het lukte toch, op weg naar de motorzaak 3km verder.

Bij de koffiestop, koffie met een flinke wafel met kersen en slagroom. Koffie op wij stonden klaar en wat denk je, komen Martin en Bertus aan gescheurd.
Martin de motor uitgezet, maar zij willen geen koffie drinken, dus samen op pad. Starten lopen Martin echt niet zo dood al een pier. (misschien toch de oude accu er in gezet heren???) nou dat gaat mooi, zadel er af Tonny iets schoon gemaakt, en wat denk je starten lopen. Goed gedaan Tonny! Maar ja bij alle stops deed de motor het niet, maar niet getreurd, Martin had al zijn vrienden bij zich, die hebben het hele weekend de motor gedrukt, Dick doe jij het maar niet meer.

Zaterdagavond in de kroeg was heel gezellig (Bertus mooi filmpje) tot dat er een ander man de bestelling op nam, een Duitse man Turk, nee geen Ronald. Hij was onvriendelijk en zocht ruzie dat is hem niet gelukt. Verstandige Ram leden 🙂
Lekker gereden, ontbeten, en het avond eten was achter het hotel op een camping, lekker 3 gangen. Vrijdagmiddag, zaterdag en zondag prachtig weer gehad.

 

Oh ja, Ben had een app aangemaakt die zou hij na het weekend verwijderen. Dat is al gebeurt.
In de app kwam:
Martin zegt: ik heb genoten en alle drukkers natuurlijk nogmaals bedankt.
Ben bedankt voor het organiseren van het weekend het was super gezellig, ook namens ons was een mooie weekend.
Ben zegt: graag gedaan ik vond het ook heel gezellig en heb weer volop genoten
Dick zegt: ik sluit mij bij alle voorganger aan een geweldig weekend. Ondanks mijn aanloop daar naar toe. Ik had het niet willen missen Ben en alle anderen bedankt.
Ik sluit af met de woorden van Bertus, alles verliep echt in gemoedelijkheid.

Piet zegt: als laatste sluit ik de rij van dankbetuigingen. Iedereen bedankt vooral de voorrijder, mijn financier en mijn toeziend voogd.

Heren bedankt voor het gezellig weekend, ik had het ook niet willen missen,

Lieve groet Els.