Verslag Lange zondagtoertocht

12 juni 2016

Onze eerste toertocht met de Ram, eindelijk konden we, en het weer leek goed.
We vertrokken om 8.30u met 7 mannen met motor en 1 vrouw met motor. Zo vertrokken we richting Heino met als voorrijden Bertus.
Via Hardenberg en daar was onze koffie stop bij de M.C. Sommigen maakten gretig gebruik van een goedkoop ontbijtje.

Hierna vertrokken we richting Duitsland, Nordhorn, ergens in Duitsland gegeten, nee we zijn niet bij Peter Pan in Heino geweest , maar we aten daar Peter Pan een kinderen menu want sommigen hadden net een ontbijtje achter de kiezen, of een Robin Hood.
Zo vervolgende we onze tocht. Ik reed achter Bertus en Theo en Frits ook, maar we zagen niets meer achter ons, dus terug en wat bleek Dick liet de onderkant van de motor even zien. Wij vroegen wat is er gebeurd? Dick zei ik ben op de bek gegaan, en een flinke klap op de helm, maar gelukkig was Dick ongedeerd en kon er nog om lachen, wel wat materiƫle schade. Er lag grint op de weg en dat blijft linke soep.

Maar we konden gelukkig weer gewoon verder rijden, maar het weer werd onbestendig en ja daar kwamen de drupjes. Sommigen deden toch maar de regenjas aan. Weer verder maar toen werd het ook zo weer droog, richting Hardenberg en waar we begonnen zijn we ook geƫindigd met eten en drinken bij de M.C. Richting Lemelerveld en het werd steeds donkerder en Bennie, ik en Tonny dachten we slaan af het gaat niet goed en de rest ging naar Zwakenberg maar de sluizen gingen open en hun zijn allemaal nat geworden, en wij hadden super geluk, we konden de motoren net onder het afdak zetten. Maar het was een geweldige tocht.

Bedankt Bertus en Theo, Groet Bennie en Antje.